TwitterRssFacebookGoogle+

Elaborare plan integrat de management

Asociaţia Mai Mult Verde derulează proiectul „Elaborarea Planului de Management Integrat al sitului Natura 2000 ROSPA0032, ROSCI0067 Deniz Tepe şi al ariei naturale protejate de interes naţional Dealul Deniz Tepe (cod IV.70) şi îmbunătăţirea gradului de conştientizare publică privind importanţa conservării biodiversităţii”, proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională în cadrul Programului Operaţional Sectorial Mediu, gestionat de Ministerul Mediului şi Pădurilor.

Perioada de derulare a proiectului este august 2012-noiembrie 2014. Partenerul acestui proeict este Fundaţia Eco-Pontica.

Obiectivul proiectului este asigurarea unui management conservativ eficient al sitului Natura 2000 Deniz Tepe în vederea menţinerii statutului favorabil de conservare a biodiversităţii prin sprijinirea implementării reţelei Natura 2000 în România.

Cea de-a doua versiune a Planului de Management Integrat a fost depusă la APM -Tulcea, în vederea etapei de încadrare din procedura de emitere a acordului de mediu. În acest scop, vă invităm la consultare asupra draft-ului versiunii a doua a planului de management.

Stepe ponto sarmatice

Stepe ponto sarmatice

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *